DUMLUPINAR MAH. BARIŞ MANÇO KÜLTÜR SOK. NO: 26 / BUCA/İZMİR
icon

Hakkında

1977 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak Buca'da açılmış ilk öğrenci yurdu olmanın verdiği tecrübe, profesyonel işletme anlayışı, yenilikçi ve Atatürk'çü ruhuyla, öğrencilerine ailelerinin yanında hissettiği güven, huzur, şefkat ve mutluluğu yaşatarak başarılarına katkıda bulunmak isteyen bir müessesedir.


Evimiz bahçe ile çevrili, 2 katlı rahat, huzurlu ve 24 öğrenciyi ağırlayacak alt yapıya sahip bağımsız tarihi bir taş binadır. Binamızın bünyesinde çalışma odası, kahvaltı salonu ve TV izleme alanı ile her öğrencinin rahatça kullanabileceği kablosuz internet ve kartlı telefon sistemi ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Merkezi sistem ile 24 saat sıcak su ve ısınma, profesyonel güvenlik tarafından kontrol, her türlü teknik sorunlara anında müdehale edecek yetkili personel ile ACİL EYLEM planını uygulaması evimizin önem verdiği öncelikleridir.



Buca'nın incisi olan taş evlerde 1977 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı valilikçe onaylanmış ve denetimli olarak hizmet veren kuruluşumuz; Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 1.sınıf onayı bulunan sunduğu kaliteli hizmet ve güvenli imkanlarıyla aile ortamı sıcaklığıyla sevgili veli ve öğrencilerimize hizmet vermektedir.



Diğer önemli ayrıcalığımız üniversitelerimize yürüme mesafesi kadar yakın oluşumuzdur. Üniversitelere ve yurda ulaşımda kullanabileceğiniz İzmir ulaşım haritasına buradan ulaşabilirsiniz. Kurum özellikleri değişkenlik gösterebilir. Lütfen kurum ile iletişime geçiniz.

Bina Özellikleri

Asansör

Oda Özellikleri

Çalışma Masası

Hizmetler

24 Saat Güvenlik

Çevre

Alışveriş Merkezi

Videolar


Firma henüz video eklememiş.

Yakın Üniversiteler

Üniversiteler

  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Aylık Ziyaret

0 Yorumlar


    Firma için henüz yorum yapılmamış.