KOZAĞAÇ MAH. 260/1 SOK. NO: 6 / BUCA/İZMİR
icon

Hakkında

Özel Buca Asil Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı 1. Sınıf Erkek Öğrenci Yurdu statüsü ile 2005/2006 öğrenim yılından itibaren üniversite öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Yıllardır öğrenci yurdunda üniversite öğrencilerine güvenli, temiz, huzurlu, kaliteli ve ekonomik hizmet vermektedir. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İşletme Fakültesi, Denizcilik Fakültesi öğrencilerine karşılıklı anlayışa dayalı hizmet etmeyi hedef edinmiştir.

Yönetici kadromuz ve idari personelimizin tamamı yurt yönetimi konusunda gereken tüm eğitim ve seminerleri almıştır. Deneyimli yöneticiler ve güler yüzlü personelimizle sizlere ev konforunu sunmaya çalışmaktayız. Yurt öğrencilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları en ince detayına kadar titizlikle araştırılmakta ve yerine getirilmektedir. Gençlerimizin mesleki, kültürel ve sosyal yönden gelişimine katkıda bulunmak için erkek öğrenci yurdumuzda her imkân seferber edilmektedir.


YURT ÖZELLİKLERİ


• Yurt binamız Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Kampüsüne 100 metre mesafede olup Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu , DEU Dokuzçeşmeler Kampüsü, DEU Tınaztepe Kampüsüne yürüme mesafesindedir.

• Binamız İzmir Buca'da yurt binası olarak projelendirilen tek erkek öğrenci yurdu olma özelliğine sahiptir. Deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılmış, her türlü teknik donanıma sahip, güvenli bir binadır.


• Yangın önlemi olarak tüm odalar ve sosyal alanlar duman dedektörleri ile donatılarak merkezi yangın alarm sistemine bağlanmıştır.


• Tüm yurt binamız merkezi doğalgaz sistemi ile ısınmakta olup 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemi ile korunmaktadır.

• Öğrencilerimizin yurdumuzda güvenli bir şekilde kalabilmeleri için 24 saat yetkili idareci bulunmaktadır.


• Temizlik personelimiz gün boyu öğrenci yurdumuzda hizmet vermektedir.

• Yurdumuzda kesintisiz 24 saat kablosuz internet hizmeti bulunmaktadır.

• 1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik yurt odalarımız erkek öğrencilerimizin sıkılmadan vakit geçirebilecekleri, derslerini sessiz ve sakin bir ortamda çalışabilecekleri şekilde ferah olarak hazırlanmıştır. Tüm odalarımız aydınlıktır.

• Her 7 öğrenciye bir ders çalışma odası ve kitaplığı bulunmaktadır.

• Öğrencilerimizin rahat bir ortamda TV izlemeleri, oyun oynamaları ve sohbet edebilmeleri için her 8 öğrenciye bir salon düşecek şekilde dizayn edilmiştir.

• Temiz yemekhanemizde hazırlayıp porselen tabaklarda sunduğumuz sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde erkek öğrencilerimizin kendilerini lüks bir restoranda hissetmelerini amaçlıyoruz. Mutfağımızda pişen tüm ev yemekleri ve kullanılan malzemeyi öğrencilerimiz istedikleri zaman görebilmektedirler. Kahvaltı hizmeti sabah 07.00-10.00 aralığındadır. Akşam yemeği servisimiz her gün 4 çeşit olarak saat 15.30 da başlayıp 19.00 da sona ermektedir. Yemeklerimiz ev yemeği olup kendi mutfağımızda tüm temizlik ve sağlık koşullarına uygun olarak pişirilmektedir.


• Kurum özellikleri değişkenlik gösterebilir. Lütfen kurum ile iletişime geçiniz.

Bina Özellikleri

Asansör

Oda Özellikleri

Çalışma Masası

Hizmetler

24 Saat Güvenlik

Çevre

Alışveriş Merkezi

Videolar


Firma henüz video eklememiş.

Yakın Üniversiteler

Üniversiteler

  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Aylık Ziyaret

0 Yorumlar


    Firma için henüz yorum yapılmamış.