BARIŞ MANÇO KÜLTÜR SK. NO: 25
icon

Hakkında

2004 yılında kurulan Akbulut Kız Öğrenci Yurdu, yıllardır hizmet vermeye devam etmektedir. Yurt, eğitim fakültesine oldukça yakın bir konumda yer almakta. Bu konum sayesinde özellikle kız öğrencilerin en büyük kaygısı olan güvenlik korkusu azaltılmakta. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi karşı sokağında yer alan yurttan fakülteye 2 dakika içerisinde yürüyerek ulaşılabilir. Yurt aynı zamanda, D.E.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’na 7 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Tınaztepe kampüsüne hareket eden ücretsiz servisler yurda sadece 1 dakika yürüme mesafesinden hareket etmekte. Buradan hareketle Tınaztepe Kamsüsü 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Yurt aynı zamanda sağladığı olanaklar ile öğrencilere üniversite yaşamlarında kolaylık sağlamakta. Yurtta; wi-fi, kahvaltı, akşam yemeği,çamaşır ve ütü olanakları sunulmakta. Yurt temizliği ise hergün kurum tarafından sağlanıyor.

Özetle yurdun en büyük avantajlarından birisi fakültelere yürüme mesafesinde oluşu. Yurdun tam konumu hakkında harita sekmesini tıklayarak bilgi alabilirsiniz. Yurt fiyatları ve oda boşluk durumları açısından yurt yönetimi ile iletişime geçiniz.

Bina Özellikleri

Asansör

Oda Özellikleri

Çalışma Masası

Hizmetler

24 Saat Güvenlik

Çevre

Alışveriş Merkezi

Videolar


Firma henüz video eklememiş.

Yakın Üniversiteler

Üniversiteler

  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Aylık Ziyaret

0 Yorumlar


    Firma için henüz yorum yapılmamış.