ESENTEPE MAH. İNÖNÜ SOK. NO: 138 / KARTAL/İSTANBUL
icon

Hakkında

Kız Yurdumuz, tesis niteliği olarak yurt hizmetleri için özel tasarlanmış bir bina olup, sonradan yurda çevrilmiş apartman ve benzeri bir yapıda değildir. Kız Öğrenci Yurdumuzun Tüm detayları misafirlerimizin rahat, huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir şekilde ikamet etmeleri için düzenlenmiştir.


Kız Yurdumuz, merkezi bir konumda olup metroya 5 dk yürüme mesafesindedir. Ayrıca ana cadde üzerinde olan yurdumuzun tam önünde otobüs durağı bulunmaktadır. Kız Öğrenci Yurdumuzun hemen önünden her noktaya kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz özel ve resmi ulaşım araçları geçmektedir.



Her katta öğrenci misafirlerimiz için yaz kış tüm dönem, sıcak ve soğuk içme suyu sunulmaktadır.


Her katta mevcut bulunan yangın ve servis merdivenleri 2010 Ocak yangın ve itfaiye yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Kız Öğrenci Yurdumuzun tüm açık-kapalı alanları, tüm ekipmanları ve personel niteliği MEB yurtlar yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanıp güncellenmektedir.



Kız Yurdumuz müstakil bahçe içinde ve tam güvenlikli olup, bina giriş çıkışları parmak izli güvenlik sistemi ile denetlenmektedir. Kız Öğrenci Yurdumuzda Alarm, Güvenlik kamerası, takip ve kayıt sistemi ile 24 saat izlenmektedir. Yurt içinde ve yurt kapısında 7 gün 24 saat esasına göre güvenlik personeli bulunmaktadır.



Kız Öğrenci Yurdumuzda çok zengin, açık büfe kahvaltı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Günün en önemli öğünlerinden biri olan kahvaltı öğrencilerimizin güne zinde olarak başlamaları. Her akşam 5 çeşitli yemek ile öğrencilerimizin sağlığı ve derslerindeki verimliliği için hazırlanmış akşam yemeği hizmetimiz bulunmaktadır.


Kız Yurdumuzda Sağlıklı bir yaşam için dilediğiniz zaman spor yapabileceğiniz, dilerseniz özel hocalar eşliğinde pilates dersleri alabileceğiniz spor merkezimiz siz misafirlerimiz için özenle dizayn edilmiştir. Spor salonumuzda ayrıca kardio yapabileceğiniz koşu bandı ve bisiklet gibi spor aletleri de mevcuttur.


Kurum özellikleri değişkenlik gösterebilir. Güncel özellikler için lütfen kurum ile iletişime geçiniz.


İSTANBUL Kız Öğrenci Yurtları

İSTANBUL Erkek Öğrenci Yurtları

Bina Özellikleri

Asansör

Oda Özellikleri

Çalışma Masası

Hizmetler

24 Saat Güvenlik

Çevre

Alışveriş Merkezi

Videolar


Firma henüz video eklememiş.

Yakın Üniversiteler

Üniversiteler

  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Aylık Ziyaret

0 Yorumlar


    Firma için henüz yorum yapılmamış.