CİHANGİR MAH. E-5 YANYOL (LONDRA ASFALTI) SOK. NO: 291 /2/ AVCILAR/İSTANBUL
icon

Hakkında

2017 Yılından bu yana İstanbul Avcılar bölgesinde hizmet vermekte olan Has Kız Öğrenci Yurdumuz, sizlere tüm olanakları sunmaktadır. Evinizdeki konforu aratmayacak düzeyde tasarlanan odalarımız, 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlanan etkinlik alanlarımız ile kaliteli hizmet anlayışına sahip kadromuz öğrencilerimize ve velilere 7/24 destek sağlamaktadır. Özel Has Kız Öğrenci Yurdumuz; Tek kişilik odalara ve en fazla 6 (Altı) kişilik oda kapasitesine sahiptir.


Lokasyon olarak; İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul Beykent Üniversitesi,İstanbul Esenyurt Üniversitesi,İstanbul Kültür Üniversitesi,İstanbul Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Ar-El Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü ve İstanbul Aydın Üniversitesine yakın mesafede yer almaktadır. Kız Öğrenci Yurdumuz, metrobüs ve otobüs duraklarına ulaşım açısından E-5 karayolu üzerinde en iyi konumdadır. Özellikle İstanbul Gelişim Üniversitesine yürüme mesafesi 2 dakikadır.



Üç katlı bina içerisinde bulunan Özel Kız Öğrenci Yurdumuzun her metrekaresi üst düzey güvenlik sistemine sahiptir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgi alabilecekleri yönetim kadrosu her daim hizmet sunmaktadır.



Özel Kız Öğrenci Yurdumuzun genel bakım ve temizlik işleri gün içerisinde yapılmakta olup, gayemiz sizlere daha iyi bir yaşam alanı icra etmektir.


Kurum özellikleri değişkenlik gösterebilir. Güncel özellikler için lütfen kurum ile iletişime geçiniz.


İSTANBUL Kız Öğrenci Yurtları

İSTANBUL Erkek Öğrenci Yurtları

Bina Özellikleri

Asansör

Oda Özellikleri

Çalışma Masası

Hizmetler

24 Saat Güvenlik

Çevre

Alışveriş Merkezi

Videolar


Firma henüz video eklememiş.

Yakın Üniversiteler

Üniversiteler

  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Aylık Ziyaret

0 Yorumlar


    Firma için henüz yorum yapılmamış.