KAPTAN PAŞA MAHALLESİ HALİT ZİYA TÜRKKAN SOKAK NO:8
icon

Hakkında

KYK Şişli Erkek Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı bir Devlet yurdu olup İstanbul Şişli ilçesinde yer almaktadır. Şişli KYK Yurdu'nun en avantajlı denilebilecek özelliği metrobüs durağına olan yakınlığıdır. İstanbul için ise metrobüs Avcılar ilçesinden Kadıköy'e kadar kesintisiz ulaşım ve ayrıca bazı metro aktarma istasyonları ile farklı güzergahlara rahatlıkla ulaşmak anlamına gelmektedir. Şişli KYK Yurdu; Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Darülaceze ve yüzlerce işletmenin bulunduğu Perpa Ticaret Merkezi'ne yürüme mesafesindedir. Yurda metrobüs ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilmesi sebebiyle Kadıköy'e kadar rahatlıkla gidilebilmektedir. Ayrıca Beşiktaş, Şişli ilçe merkezi, Taksim, Eminönü gibi noktalarda ulaşım araçları ile rahatlıkla gidilebilecek noktalar arasındadır. Yurt civarında banka ve şubeleri ile birçok market bulunmaktadır. Ayrıca otobüs veya büyük bir spor tesisi olan Cemal Kamacı Spor Salonu yakınlığı sebebiyle spor yapmak isteyenler için büyük bir alternatif oluşturmaktadır.

Şehir içi ulaşımdan sonra şehirlerarası ulaşıma değinilecek olursa Şişli KYK Yurdu'ndan Alibeyköy cep otogarı taksi ile çok kısa mesafede bulunmaktadır. Ayrıca Yeni İstanbul Havaalanı da kolay ulaşabilen bir noktadadır. Yurda yürüme mesafesi olmasa da yakın olarak Trump Tower, Profilo AVM ve Cevahir AVM bulunmaktadır.

Şişli KYK Yurdu’ndan genel olarak İstanbul Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Haliç Üniversitesi öğrencileri yararlanmakta olup, buna rağmen Marmara Üniversitesi gibi farklı bölgelerde yer alan üniversite öğrencileri de yurtta kalabilmektedir.

Şişli KYK Yurdu hakkında genel olarak odaların kalabalık olmasından şikayet edildiği görülmektedir. Yurtta 12 kişilik odalar bile yer almaktadır. Şişli KYK Yurdu hakkında yer alan yorumları yukarıda yer alan haritalar bölümüne tıklayarak okuyabilir ve ayrıca Şişli KYK yurdunun iletişim ve konum bilgilerini rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Ayrıca sizler de yurt hakkında sitemiz üzerinden yorum yapabilir, izlenim ve şikayetlerinizi başkalarının da görmesini sağlayabilirsiniz.

Öte yandan, KYK yurtlarında öğrenciler arasında 'Becayiş' olarak ifade edilen bir sistem bulunmaktadır. Konumu ya da başka bir sebeple farklı bir KYK yurduna geçmek isterseniz, sizin kaldığınız KYK yurduna gelmek isteyen bir öğrenciyle yer değişikliği yapabilmektesiniz. Bu bağlamda diğer İstanbul KYK yurtlarını sitemiz üzerinden inceleyip, üniversitenize yakın bir KYK yurdunu bulabilir ve buradan bir öğrenciyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Altta yer alan yorum bölümüne geçmek istediğiniz ve şu an kaldığınız KYK yurdu ile size ulaşılabilecek bir iletişim/sosyal medya adresi yazarsanız, sizlere daha kolay ulaşılabilmesini sağlayabilirsiniz.

Bina Özellikleri

Asansör

Oda Özellikleri

Çalışma Masası

Hizmetler

24 Saat Güvenlik

Çevre

Alışveriş Merkezi

Videolar


Firma henüz video eklememiş.

Yakın Üniversiteler

Üniversiteler

  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Aylık Ziyaret

0 Yorumlar


    Firma için henüz yorum yapılmamış.